Σε δωρεά 100 σημαιών για τον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελλορίζου, κατά τον εορτασμό των Πολιούχων του νησιού στις 21 Μαΐου, προέβη η εφημερίδα «δημοκρατία», σε ικανοποίηση αιτήματος του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων, Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Κάλλιστος Διακογεωργίου, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Ν. Αιγαίου

Ο κ. Διακογεωργίου, με επιστολή του προς την εφημερίδα, ζήτησε τη συνδρομή της για την προμήθεια των σημαιών, ούτως ώστε να σημαιοστολιστούν όλα τα σπίτια του Καστελλορίζου κατά τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων του νησιού, Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαΐου.

«Είναι μια πρόθεση εμψύχωσης για τον πατριωτισμό σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Συμβάλετε με τον τρόπο αυτό και την ευαισθησία που έχετε για το ακριτικό νησί μας», ανέφερε στην επιστολή του.

Σε απάντησή του στον Αντιπεριφερειάρχη, ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία» Ιωάννης Φιλιππάκης, αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Με συγκίνηση διάβασα την επιστολή σας!

Η εφημερίδα «δημοκρατία» θα σταθεί αρωγός στον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελλορίζου. Είναι η ελάχιστη προσφορά στο «νησί –φύλακα της πατρίδας μας» που εδώ και χιλιετίες αποτελεί σημαντική εστία του Ελληνισμού και στέκει αγέρωχο απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Εύχομαι να είστε πνευματικά ακόρεστοι και να συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό τις δραστηριότητές σας για την ανεξάντλητη κληρονομιά της πατρίδας μας.

Να θεωρείτε ότι θα έχετε πάντα τη στήριξή μας, σε οτιδήποτε χρειασθείτε».

Οι σημαίες έχουν παραληφθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη, και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο νησί.

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Ν.Αιγάιου