Η Έπαρχος Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου, Πόπη Νικολαΐδου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Φιλοζωϊκής Δράσης Καρπάθου/Animal Welfare of Karpathos Σοφία Χήρα-Μικροπανδρεμένου και δήλωσε την στήριξη της στους σκοπούς και στις δράσεις της οργάνωσης.

Ενημερώθηκε για το πρόγραμμα στειρώσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Κάρπαθο, αυτό το καλοκαίρι, το οποίο θα εξελιχθεί σε όλο το νησί. Παράλληλα συζήτησε με την Πρόεδρο το αίτημα για την διάθεση ενός χώρου για τις ανάγκες της οργάνωσης, στο οποίο η Έπαρχος ήταν θετική.

Η Έπαρχος συνεχάρη την κ. Χήρα-Μικροπανδρεμένου για την πολυσχιδή δράση της οργάνωσης, με αποκορύφωμα την υιοθεσία της μικρής γατούλας “Καλυψώ” από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το γεγονός αυτό, ανέφερε, εξέπεμψε από την Κάρπαθο ένα ισχυρό μήνυμα φιλοζωίας προς όλη τη χώρα, και μάλιστα απέκτησε διεθνή προβολή με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαφήμιση του νησιού μας.

Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις δράσεις της οργάνωσης και υποσχέθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου θα είναι πάντα αρωγός στο έργο της.