Μετά από μια δύσκολη περίοδο για τους συλλόγους, ήρθε η ώρα να κάνουμε ξανά εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου!

ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Κυριακή και ώρα 5μ.μ. σας προσκαλούμε στην αίθουσα του συλλόγου μας ! Είναι απαραίτητη η παρουσία σας και θα χαρούμε να δούμε άτομα της νεολαίας μας για να τους εντάξουμε στον σύλλογο!

Θα γνωρίσουν και την αίθουσα μας, στην οποία μπορούν να συγκεντρώνονται και να κάνουνε εκδηλώσεις με την στήριξη μας σε ότι χρειαστούν!   

Παρόλα τα προβλήματα και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, στην θητεία του απερχόμενου μας Δ.Σ. προλάβαμε να πούμε τα κάλαντα μια φορά, κάναμε μια εκδήλωση της Υπαπαντής, γιορτάσαμε την γιορτή της γυναίκας, πήγαμε στο θέατρο όπου έπαιζε ο Καρπάθιος φίλος, Μ. Γεραπετρίτης, δώσαμε βοήθημα σε χωριανούς μας που είχαν ανάγκη στην Αρκάσα, δωρήσαμε χρήματα στο δημοτικό σχολείο Αρκάσας εις μνήμη αποθανόντα χωριανών μας κ.α.

Επίσης δηλώσαμε παρουσία σε εκδηλώσεις άλλων συλλόγων, Καρπαθίων και Δωδεκανησιακών και εδώ και στην Καρπαθο!

Μελανό σημείο της θητείας μας ήταν ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας Καλλιόπης Ν. Σκευοφυλάκια, που για χρόνια υπήρξε πολύ ενεργό μέλος του συλλόγου μας .. Τον αγαπούσε και τον υπηρέτησε με πολύ αγάπη .. Αιωνία η μνήμη της..

Απερχόμενο Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σοφία Πιττά Μπρα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτα Εμμανουηλίδη Σακελλαρίδη

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καλλιόπη Σκευοφύλακα Κωνσταντινίδη

ΤΑΜΙΑΣ: Σοφία Προική Πιττά (στην θέση της Καλλιόπης Ν. Σκευοφυλάκια)

Β’ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μαριάννα Μπρα Μαρακάκη

ΜΕΛΗ: Ειρήνη Προική, Ευδοξία Σκευοφύλακα Γκόνη, Χριστίνα Πύλιαρη Πλη, Μαρία Μαστρομηνά.

Υπεύθυνος νεολαίας : Μιχαήλ Στ. Κωνσταντινιδης