Αγαπητοί μου συμπολίτες το 2014 στις δημοτικές εκλογές,με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Δημοτικό σύμβουλο Kαρπάθου.

Ως πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καρπάθου με συνεχή ενασχόληση και ανιδιοτελές έργο υπηρέτησα τους συνδημότες μου, δίνοντας νέες προτάσεις και λύσεις σε ότι αφορά την προβολή και σωστή διαφήμιση του νησιού μας. Φυσικά αυτό θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς την μεγάλη βοήθεια των συνεργατών μου (μέλη της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καρπάθου).

Δημιουργήσαμε μια ομάδα με πολύ μεράκι αγάπη για το νησί μας χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και οφέλη, αφιερώσαμε και στερήσαμε πολύτιμο χρόνο από τις οικογένειες μας από την δουλειά μας ταξιδεύοντας σε εξωτερικό και εσωτερικό προκειμένου να προάγουμε την ομορφιά της Καρπάθου.

Dr. Mιχάλης Ηλία Λυτός, χειρουργός ορθοπαιδικός

Τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι ήδη ορατά, έχουν μπει πλέον οι σωστές βάσεις, αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον και ευελπιστούμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια και οι κόποι μας θα ανταμειφθούν με την εμπιστοσύνη σας και την προτίμηση σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και αξίας του νησιού μας, αποδέχομαι την πρόσκληση του Dr. Μανώλη Καπετανάκη αλλά και σε όλη την ομάδα των συμπολιτών μας που τον πλαισιώνουν (Ανεξάρτητη Προοδευτική Ένωση Καρπάθου) η οποία αποτελείται από ανθρώπους νέους άφθαρτους με όραμα, ρεαλισμό, προγραμματισμό, διαφάνεια, εξωστρέφεια πρωτοπόρες ιδέες και ομαδικό πνεύμα.

Τα προβλήματα του νησιού μας είναι πολλά και δεν χρειάζεται σε αυτή την φάση να τα απαριθμήσω άλλωστε τα γνωρίζουμε όλοι.

Θέλω να είστε σίγουροι όμως ότι μετά την 26η Μαΐου 2019 θα απαριθμούμε μαζί, από κοινού, λύσεις σε όλα αυτά που με μέχρι τώρα ήταν εμπόδια για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των συμπολιτών μας.

Η Κάρπαθος το νησί του Ποσειδώνα και των Καρπαθίων αξίζει να είναι μπροστά σε κάθε εποχή.

Σας ευχαριστώ πολύ

ΑΠΕΚ (Ανεξάρτητη Προοδευτική Ένωση Καρπάθου)
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
ΛΥΤΟΣ Η. ΜΙΧΑΗΛ
ΧΕΙΡOYΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ