Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το 12ο τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, που διοργανώνει ο Πρωτέας Απερίου με το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν.Αιγαίου Νίκος Νικολής

Το καλοκαιρινό τουρνουά- θεσμός στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου στην Κάρπαθο μετράει αντίστροφα, αφού ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα με τη συμμετοχή πέντε ομάδων.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και μετά την περσινή ματαίωση του τουρνουά λόγω Covid-19, ο διοργανωτής Πρωτέας Απερίου έχει φροντίσει ώστε όλα να κυλήσουν κατ’ ευχήν, τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου, με την παρουσία της Επάρχου Καρπάθου κ. Καλλιόπης Νικολαΐδου, του Δημάρχου Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριου, του πρώην Επάρχου Καρπάθου και μόνιμου υποστηρικτή του Πρωτέα, κ. Ιωάννη Μηνατσή και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νικολάου Νικολή, που θα ταξιδέψει από τη Ρόδο για να βρεθεί στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός για το νησί.

Οι διοργανωτές εύχονται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, που συμμετέχουν στο τουρνουά και στο τέλος νικήτρια να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα.

ΜΑΚΗΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ