Πριν από δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τον οδικό χάρτη ώστε μέχρι το 2050 η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι κλιματικά ουδέτερη.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ – Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Μέλος S&D

Στο πλαίσιο αυτό πριν από λίγες ημέρες συμφωνήθηκε ο νέος Ευρωπαϊκός Κλιματικός Νόμος, που βάζει ως στόχο την μείωση των εκπομπών κατά 55% μέχρι το 2030. Είμαστε όμως αρκετά φιλόδοξοι για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά την κλιματική αλλαγή, πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι αυτοί στην πράξη και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

Τα ερωτήματα αυτά θα τεθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00, στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ο Ευρωβουλευτής ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος υπό τον τίτλο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».

Στην εκδήλωση που θα συντονίζει η δημοσιογράφος ΑΝΤΙΓΌΝΗ ΑΝΔΡΕΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA, θα συμμετάσχουν οι:

  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Καθηγητής Οικονομίας του Περιβάλλοντος στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
  • ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής,
  • ΕΛΕΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ:

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Μέλος S&D
WWW.ANDROULAKISNIKOS.GR