Το Ελληνικό Δίκτυο των EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, διοργανώνει το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα έναρξης 11.00.

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε δειλά το 2016 και ταξίδεψε στην Βόρεια Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Θεσσαλονίκη. Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης. Tο περιεχόμενο διευρύνεται, μεταφέρεται σε ψηφιακό περιβάλλον και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 35 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, φορέων, οργανώσεων και επιχειρηματιών, τιμούν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αφορούν:

  • τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Εποχή,
  • την Νεανική Επιχειρηματικότητα,
  • τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων,
  • την Κατάρτιση,τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας.

Στη διοργάνωση υπάρχει και «Δωδεκανησιακό ενδιαφέρον» αφού σε δυο ενότητες θα συμμετέχουν η κα ΛΙΑΡΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Εκπαίδευσης για την Αειφορία, Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπως και η κα ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ, Hospitality Professional, Board Member of H Hotels Collection.

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση live μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook ( https://www.facebook.com/EURoadshow ) και στο YouTube με τίτλο: EU Jobs & Mobility Roadshow

Το 4ο EU Jobs & Mobility Roadshow είναι γεγονός!! Προετοιμάσου και εσύ για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σου σχετικά με την πορεία της καριέρας σου!!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ