- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Λαϊκή Συνέλευση Μενετών με την παρουσία της Επάρχου Καρπάθου-Η. Ν. Κάσου Καλλιόπης Νικολαΐδου

Η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου, Καλλιόπη Νικολαΐδου, μετά την πρόσκληση του Προέδρου της Τ.Κ. Μενετών παραβρέθηκε στην Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Εκκλησιαστικό Μέγαρο Μενετών στις 03/07/2022.

[1]

Έπαρχος Καρπάθου-Η. Ν. Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου

Μία Λ.Σ. στην οποία η έντονη ανησυχία των κατοίκων εκφράστηκε με αξιοπρέπεια για θέματα που δυστυχώς, εν μέσω μιας τουριστικής χρονιάς μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας, διαιωνίζονται, όπως ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα, η ύδρευση και η αποχέτευση.

Η Έπαρχος τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης μας, κ. Χατζημάρκος, τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη θητεία του έδειξε ότι δεν περιχαρακώνεται στα στενά όρια των αρμοδιοτήτων του αλλά σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους, μέσα από προγραμματικές συμβάσεις, εκτελεί έργα στα οποία την απόλυτη αρμοδιότητα έχουν οι Δήμο, όπως σχολικές μονάδες, αποχετευτικά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης, αθλητικές εγκαταστάσεις, βιολογικούς και τόσα άλλα ακόμα που ο κάθε ένας μπορεί να τα μελετήσει στην:

και άλλα τα οποία θα βρούμε το χρόνο να τα αναλύσουμε διεξοδικά.

[2]

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΚΟΛΑΪΔΟΥ -ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΟ ΒΑΣΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μεγάλα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου:

Στο στενό τοπικό πλαίσιο της Κοινότητας σας οι παρεμβάσεις της ΠΝΑΙ έχουν να κάνουν:

Οδοποιία στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

Στην τριετή συντήρηση του Ε.Ο.Δ., που ήδη εκτελείται:

Πολιτισμός:

Με προγράμματα του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Με επιστολές μου ζητώ από τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους προτάσεις συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων. Και περιμένω τους Συλλόγους του  χωριού ώστε να αναδείξουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι για τον τόπο σας και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο αυτό, και για ποιο λόγο? Γιατί σημαντικό μερίδιο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού έπαιξε, παίζει και θα παίζει η περιοχή σας – Αφιάρτης (Αεροδρόμιο) – Αμμοοπή (δεύτερος μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός) – Μενετές με τον Ιερό Ναό της Παναγίας, το λαογραφικό μουσείο, το Μνημείο του Αγωνιστή Καρπάθιου….»