- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Η.Ν. Κάσου Mιχάλη Ερωτόκριτου με αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος έχοντας ως στόχο την διευθέτηση ζητημάτων του νησιού ολοκλήρωσε ακόμα ένα κύκλο συναντήσεων εργασίας με τους παρακάτω αρμόδιους ανά περίπτωση φορείς.

[1]

[2]

[3]

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου αναφερόμενος στην πραγματοποίηση των παραπάνω  συναντήσεων εργασίας αφού ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά τόνισε το γεγονός  ότι  :

«Μέσα από την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας προκύπτει  η αναγκαιότητα η Δημοτική Αρχή να είναι ικανή να ανταπεξέλθει άμεσα στις υποχρεώσεις της και ότι αποτελεί καθήκον όλων μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι του καθένα μας ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα διαβίωσης των ακριτών.   

Οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές  διαδικασίες όμως εμποδίζουν το έργο μας και είμαστε συνεχώς αναγκασμένοι να διαμαρτυρόμαστε για αυτονόητες παρεμβάσεις και υποδομές που θα έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρωθεί.   

Έχουν όμως κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας κάνοντας την άσκηση των καθηκόντων μας ακόμα δυσκολότερη.   

Δεν σταματάμε όμως ποτέ να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και θα εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων και προς αυτήν την κατεύθυνση ζητούμε την συμβολή και την υποστήριξη των αρμόδιων φορέων τόσο της Τοπικής αυτοδιοίκησης (β΄ βαθμού), όσο και της Κεντρικής».