- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Παρουσία του Δήμου Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας

Με τριμελή αποστολή θα συμμετάσχει ο Δήμος Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας.

[1]

Η εν λόγω έκθεση είναι μία από  σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Η αποστολή, κατόπιν απόφασης του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Εμμανουήλ Παραγυιού, θα αποτελείται από τα παρακάτω μέλη της αρμόδιας ομάδας εργασίας συμβουλευτικού / γνωμοδοτικού χαρακτήρα που συστάθηκε με την αριθμ. 295/30-3-2022 απόφαση Δημάρχου :

Ήδη έχει σταλεί στο Μιλάνο το απαραίτητο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό που θα συμβάλει σε μία άρτια παρουσίαση της Καρπάθου και έχουν διευθετηθεί σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Ιταλικής αγοράς.

Ο αριθμός των ατόμων που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας, είναι αυξημένος διότι ως γνωστόν η Ιταλική αγορά αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών που προτιμούν το νησί μας για διακοπές.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος
06 Απριλίου 2022