- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Έθιμο της “Γίλλας” 13 Μαρτίου 2022 από τον Σύλλογο “ΟΜΟΝΟΙΑ” Απεριτών – Απεριτισσών Αττικής

Αγαπητοί Συμπατριώτες, Μέλη & Φίλοι του Συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “ΟΜΟΝΟΙΑ” Απεριτών – Απεριτισσών Αττικής, σας ενημερώνει και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το έθιμο της «Γίλλας», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

[1]

Οι Γίλλες θα ευλογηθούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Νερατζιώτισσας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου & Νερατζιωτίσσης 1, στο Μαρούσι και ώρα 10:30 π.μ.

[2]

Στη συνέχεια, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο εστιατόριο «ΚΡΙΘΑΜΟΣ», στην οδό Μπουμπουλίνας 25, στο Νέο Ψυχικό, τηρώντας όλα τα μέτρα που ισχύουν λόγω covid για την εστίαση.

Η συμμετοχή ανά ενήλικο άτομο είναι 30,00€ (μαζί με τα ποτά, αναψυκτικά και νερό) και για τα παιδιά μέχρι πέντε(5) ετών θα είναι 15,00€.

[3]

Τις Γίλλες, θα τις ζυμώσουμε την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 12 Μαρτίου 2022) στον γνωστό φούρνο στο Μαρούσι (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6128742, οδός Παναγιώτη Χρυσοχέρη).

[4]

Παρακαλούμε πολύ, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση  στα μέλη του Δ.Σ. το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ενημερώσουμε το εστιατόριο για τον αριθμό των ατόμων, που θα εξυπηρετήσει.

Υ.Γ.:

Όσοι από τους συμπατριώτες μας έχουν νεογέννητα παιδιά και νιόπαντρα ζευγάρια, να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος

Εμμανουήλ Ι. Παναγιώτου                                                     

Η Γενική Γραμματέας                                                

Χρυσάνθη Γ. Ζαράρη