- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Αιτήματα χρηματοδοτήσεων του Δήμου Η.Ν. Κάσου από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Στο πλαίσιο των ενεργειών  για την  βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών της Η.Ν. Κάσου αλλά  και την δημιουργία νέων με σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού οι υπηρεσίες του Δήμου της Η.Ν. Κάσου κατέθεσαν ανά άξονα χρηματοδότησης τα παρακάτω αιτήματα συνολικού ύψους : € 4.420.618,54.

[1]

ΠΟΛΙ, ΚΑΣΟΣ! ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ

Τα αιτήματα με κάθε λεπτομέρεια είναι :

[2]

ΚΑΣΟΣ! ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ

O Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος σχετικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης  ανέφερε:

« Σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης  της  τοπικής κοινωνίας Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου παρά  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την υποστελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας  λόγω της  έλλειψης του απαραίτητου τεχνικού προσωπικού στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών συνολικά κατέθεσε αιτήματα χρηματοδότησης που ανέρχονται στο πόσο επιχορήγησης  συνολικού ύψους € 4,5 εκατομμύρια περίπου.

Ως Δημοτική Αρχή συχνά  συναντούμε εμπόδια  αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες  γραφειοκρατικές διαδικασίες παρόλα αυτά πάντα αναζητούμε προγράμματα χρηματοδότησης  με μοναδικό  στόχο να αναβαθμίσουμε τις υπάρχουσες υποδομές  και θα εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να εξασφαλίσουμε τα μέσα  για να βελτιώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες» .