- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Διεθνής ποδηλατικός γύρος της Ρόδου με την επωνυμία «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels

Με την παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της Ε.Ο.Π. κ. Βασίλη Διαμαντόπουλου και 25 ομάδων απ’ όλο τον κόσμο, την Κυριακή 4 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί ο διεθνής ποδηλατικός γύρος της Ρόδου με την επωνυμία «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels.

[1]

ΡΟΔΟΣ

Ο αγώνας περιλαμβάνει το γύρο της Ρόδου, απόστασης 186.3 χλμ και κομισάριοι του ποδηλατικού γύρου θα είναι ο Βλαδίμηρος Πέτσας, ο Χαράλαμπος Ρήγας, η Κατερίνα Μάμμη, η Μαργαρίτα Λυμπεράκου, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και η Κωνσταντίνα Καραμανίδου.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Γιάννης Παπασταματάκης, Γιώργος Λεβεντάκης, Γιώργος Βογιατζής, Παναγιώτης Σταυριάς, Εμμανουέλα Αραμπατζή

*Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι οι: Mitsis Hotels, Aegean Airlines και Ιβίσκος Fine Food και υποστηρικτές οι: Beyond Group, Rodos Cars, Blue Star, ΕΚΟ Χατζημανώλης, Fidusa, Euromedica, Bioracer και Hedera

Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas είναι οι διοργανωτές στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

*Η επίσημη ιστοσελίδα των διεθνών αγώνων είναι η www.rhodestour.g [2]

*Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω Covid-19.