Το κλειστό γυμναστήριο του Απερίου θα φιλοξενήσει για τέταρτη φορά το καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, που αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ομάδες και τον κόσμο του μπάσκετ.

Κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Απέρι Καρπάθου

Το κλειστό γυμναστήριο κατασκευάστηκε το 2018 στο αθλητικό κέντρο του “Πρωτέα” στο Απέρι της Καρπάθου με ιδίους πόρους και αποτέλεσε πηγή «οξυγόνου», δίνοντας πνοή στον αθλητισμό του νησιού.

Μέχρι τότε το καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ διεξαγόταν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο του “Πρωτέα”, στο οποίο στεγάζεται σήμερα το κλειστό γυμναστήριο, που αποτελεί και την έδρα της νεοσύστατης Κάρπαθος Basketball, που συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά και στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Το φετινό καλοκαιρινό τουρνουά (29 Ιουλίου- 13 Αυγούστου) θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού (2018, 2019, 2021) και πριν από λίγο καιρό έγιναν σημαντικές εργασίες στα αποδυτήρια του γηπέδου, τα οποία παρουσιάζουν μία εξαιρετική εικόνα.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου στην Κάρπαθο θα διεξαχθεί φέτος, στις 13 Αυγούστου ο τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας στο τουρνουά- θεσμός, που διοργανώνει ο Πρωτέας Απερίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την αθλοθέτηση του ΚΟΠΑΠ και υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

ΜΑΚΗΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ