Για μία ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί το 12ο τουρνουά της επαρχίας μπάσκετ Καρπάθου- Κάσου, που διοργανώνει ο Πρωτέας Απερίου στο νεότευκτο κλειστό του γυμναστήριο στο αθλητικό του κέντρο στην Κάρπαθο, σε συνεργασία με το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

A.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Πρόκειται για την ετήσια «γιορτή» του μπάσκετ στην Κάρπαθο, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 16 Αυγούστου.

Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Απέρι, Όλυμπος, Μενετές, Σπόα και Μεσοχώρι.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει αύριο στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου του Πρωτέα Απερίου και οι διοργανωτές προετοιμάζονται εντατικά για το τουρνουά- θεσμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος στο ανδρικό πρωτάθλημα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα συμμετέχει η Karpathos Basketball με έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Απερίου, κάτι που αποδεικνύει το ενδιαφέρον όλων για την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί της Καρπάθου.

Και φέτος η καρδιά του μπάσκετ το καλοκαίρι θα χτυπάει στην πανέμορφη Κάρπαθο, η οποία έχει μπει πλέον για τα καλά στο μπασκετικό χάρτη της Δωδεκανήσου, χάρη στην προσπάθεια του Νίκου Αλεξιάδη και των συνεργατών του, που τρέχουν ακατάπαυστα για την ανάπτυξη του αθλήματος.

ΜΑΚΗΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ