- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης για την κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου επαρχιακής οδού Πηγάδια – Απέρι με είσοδο του νέου Νοσοκομείου Καρπάθου

Στην υπογραφή εργολαβικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την εκτέλεση του έργου κατασκευής ισόπεδου κόμβου στη συμβολή της επαρχιακής οδού Πηγάδια – Απέρι, με τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο νέο Νοσοκομείο Καρπάθου, προέβησαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

[1]

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ”

Το έργο που είναι αναγκαίο για την ορθή λειτουργία του Νοσοκομείου Καρπάθου, μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η εργολαβική σύμβαση είναι ύψους 210.614,97 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Δωδεκανήσου της Περιφέρειας.

Το έργο αφορά την κατασκευή ισόπεδου κόμβου μορφής Τ στη συμβολή της Επαρχιακής οδού Πηγάδια – Απέρι με αγροτική οδό, στη θέση Διάζιοι – Κάμποι Παναγίας Καρπάθου.

Η αγροτική οδός είναι η είσοδος του νοσοκομείου Καρπάθου την οποία μετά την ολοκλήρωση του Νοσοκομείου επί καθημερινής βάσης θα διασχίζουν πολλά οχήματα όλων των κατηγοριών.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να ολοκληρώσει το όλο έργο εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.