Λίγες μέρες απέμειναν πριν από το πρώτο τζάμπολ του 13ου τουρνουά μπάσκετ της Επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου με διοργανωτή τον τοπικό “Πρωτέα” και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ψυχή της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του “Πρωτέα” Απερίου και της Κάρπαθος Basketball Νίκος Αλεξιάδης μίλησε για τη νέα διοργάνωση που ετοιμάζεται και αποτελεί τη μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ στην Κάρπαθο. 

«Το 13ο τουρνουά της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου θα διεξαχθεί φέτος με πέντε ομάδες, θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό στις 13 Αυγούστου.

Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και από την πρώτη στιγμή ο στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε με τις ημερομηνίες όλες τις ομάδες.   

Λόγω των πολλών εκδηλώσεων και υποχρεώσεων στο νησί, προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε καμία ομάδα παραπονούμενη και κάναμε δεκτά όλα τα αιτήματα τους.

Για μία ακόμη φορά έχουμε στο πλευρό μας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Καρπάθου, την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, τον Σύνδεσμο Διαιτητών και τον Σύνδεσμο Κριτών, ενώ η αθλοθέτηση θα γίνει από τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης- Παιδεια (Κ.Ο.Π.Α.Π.).

Προετοιμαζόμαστε εντατικά για το τουρνουά και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις τους στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου και περιμένουμε από το φίλαθλο κόσμο της Καρπάθου να γεμίσει το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, έτσι ώστε όλοι να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ σε φίλαθλα πλαίσια και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

MAKHΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ 12sports.gr