- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Τουριστική προβολή της Ηρωικής Νήσου Κάσου:Επίσκεψη του δημοσιογράφου Nichola Kontis|Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη εφ. USA TODAY

Επιτυχής ήταν η  επίσκεψη του Eλληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Nichola Kontis στο νησί της Κάσου.

[1]

MIXAΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ- NICOLA ΚΟΝΤΙS

Ο δημοσιογράφος  σε συνεργασία με τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου επισκέφθηκε το νησί  με στόχο να συλλέξει φωτογραφίες, οι οποίες  θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα USA TODAY, στο φωτογραφικό άλμπουμ με θέμα τους ιδιαίτερους και λιγότερο γνωστούς προορισμούς .

Δηλώνοντας ενθουσιασμένος με την Κάσο ο δημοσιογράφος επέστρεψε και παρέμεινε στο νησί για αρκετές επιπλέον μέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει  την δουλειά του και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις υποσχόμενος  ότι του χρόνου θα είναι και πάλι δίπλα μας.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο δελτίο τύπου σκοπός του Δήμου είναι  να αλλάξει την εικόνα του νησιού προς τα έξω.

Γι’ αυτό έχει προχωρήσει στη χάραξη ενός στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης που αφορά τον θεματικό τουρισμό που αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος (περιπατητικό, αλιευτικό και πολιτιστικό) ο οποίος διατηρεί την αυθεντικότητα και δεν αλλοιώνει την ταυτότητα του νησιού.

MIXAΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ