Το  Σάββατο  14 Αυγούστου ο Δήμαρχος της  Η.Ν Κάσου  Μιχάλης Ερωτόκριτος με την  παρουσία των  Αντιδημάρχων Κώστα Περσελή,  Δημήτρη  Φραγκούλη  και Γιάννη  Νικολάου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέττα Σοφίλα, του εκπροσώπου της μειοψηφίας  Γιώργου  Μηνακά, του  Προέδρου  της  Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων Γιάννη Φραγκούλη και της Πρόεδρου της τοπικής οργάνωσης  Ν.Δ. Θέκλα Σταματάκη, υποδέχθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα την βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Ν.ΚΑΣΟΥ-ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ

Κατά τη διάρκεια της άκρως  εποικοδομητικής συνάντησης  εργασίας η Μίκα Ιατρίδη ενημερώθηκε  πλήρως για τα ζητήματα  που αντιμετωπίζει  καθημερινά η δημοτική αρχή  καθώς επίσης και για τα γραφειοκρατικά  εμπόδια που συναντούν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου αφού  έθεσε στη  διάθεση της  βουλευτού  και γραπτώς σχετικό υπόμνημα  όπου αναλύονται  τα προβλήματα  του νησιού, την ευχαρίστησε για τη παρουσία της  στην Κάσο και  τόνισε ότι  η συνεχής  επικοινωνία και συνεργασία είναι αυτή που θα   μας δώσει τη δύναμη να διεκδικούμε  συνεχώς  λύσεις  που θα  συμβάλουν  καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας  ζωής των  μονίμων κατοίκων του νησιού και  όχι  μόνο.