Μεγαλώνοντας στην Κάρπαθο από τα 8 του χρόνια, ο 34χρονος, σήμερα, Αλέξης Πήχας είναι διαχρονικά γνωστός σε πολλούς συμπολίτες μας για την κοινωνικότητα και εξωστρέφειά του, την αγάπη του για το νησί, την πάσης φύσεως βοήθεια που προσφέρει στους συνανθρώπους του, το αγνό του χαμόγελο. Με απλά λόγια, για την καλή του την καρδιά. Όμως η τελευταία μοιάζει να τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, σε τέτοιο σημείο που να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση νέας καρδιάς. Είναι η στιγμή να εκδηλώσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή μας προς τον ίδιο.

Η σελίδα “Συμπαράσταση στον φίλο μας Αλέξη Πήχα”.αποτελεί μια πρωτοβουλία φίλων και γνωστών του Αλέξη, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την πολυδάπανη χειρουργική επέμβαση που καλείται να πραγματοποιήσει σύντομα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Αλέξανδρος Πήχας

Μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις σε αυτόν τον σκοπό, καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείς στον λογαριασμό GR 3401 7117 8000 6178 0100 88378 στην Τράπεζα Πειραιώς. Θυμήσου ότι εκτός από τους γιατρούς, ο καλός μας φίλος έχει τη δυνατότητα να στηριχτεί και στη δική σου βοήθεια.