Το νέο Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μία προσπάθεια ετών ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Κατόπιν των ενεργειών της τέως προέδρου του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Αγγέλικας Λάμπρου – Μηναϊδη, των μελών του τέως Δ.Σ. και του νομικού συμβούλου Μιχάλη Νιοτή, επιτεύχθηκε η παραχώρηση στο Σύλλογο, ακινήτου που βρίσκεται επί της οδού Ιπποτών αριθμός 114.

Η προσπάθεια παραχώρησης του ακινήτου, είχε ξεκινήσει αρκετά έτη πριν επί προεδρίας Καπετανάκη με τη συμβολή και αρωγή του συνόλου των εμπλεκομένων, πρώην προέδρων, πρώην μελών του Δ.Σ. κ.α., όπως των κ.κ. Αρχοντούλας Λεντάκη και Φανής Σταματιάδη.

Το 2017, η κα Αγγέλικα Λάμπρου – Μηναϊδη με την αρωγή της κας Τόνιας Μοροπούλου καθηγήτριας του ΕΜΠ – την οποία και ευχαριστούμε δημοσίως – προγραμμάτισε ραντεβού στο Υπουργείο Πολιτισμού, με αλλεπάλληλες επαφές, αποσπώντας τη δέσμευση για συνεδρίαση του ΤΑΠ και έγκριση της παραχώρησης του ακινήτου, όπως και έγινε.

Σήμερα το ακίνητο επί της οδού Ιπποτών αριθμός 114, κάτωθι του Ιταλικού Προξενείου, ανήκει στον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου (!)

Η σχετική απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις 23/22 Ιουνίου 2017 και σύμφωνα με την οποία το ακίνητο παραχωρείται στον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου έως το 2024, με ετήσιο μίσθωμα 100 ευρώ.

Το νέο Δ.Σ. συγχαίρει ιδιαιτέρως την πρώην πρόεδρο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και όλους όσοι διαχρονικά προσπάθησαν για την παραχώρηση αυτή, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την ευκαιρία που έδωσαν στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, να αξιοποιήσει το εν λόγω ακίνητο, όπως εκείνο σε μελλοντική του συνεδρίαση κρίνει.