Το νησί της Καρπάθου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων σε όλα τα νησιά του νομού μας.

Κατα την τριήμερη παραμονή του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με εκπροσώπους φορέων και αρχών του νησιού καθώς επίσης και με φίλους – κατοίκους του νησιού που συνάντησε στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά της Καρπάθου.

ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ -ΚΑΣΟΥ κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, φώτιση, πρόοδο, ευημερία και ειρήνη, για ένα πραγματικά δημιουργικό νέο έτος. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μη σταματήσουμε να παλεύουμε και να μαχόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Και για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται πίστη και μεθοδικότητα από τον καθένα μας, αλλά πολύ περισσότερο να μην εγκαταλείψουμε ούτε μια στιγμή, την προσπάθεια αντλώντας δύναμη από τους δικούς μας ανθρώπους.

Χρόνια πολλά, φωτεινά και υπέροχα, σε όλο τον κόσμο» – σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής.