Στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών σωματείων Αθηνών και Πειραιά προς τιμή της 75ης Επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου παρέστη σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος.

Μετά την επίσημη δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο βωμό του Αγνώστου Στρατιώτη στη βουλή.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής:
“Στο λεκανοπέδιο της Αττικής ζουν και διαπρέπουν χιλιάδες Δωδεκανήσιοι οι οποίοι τιμούν καταγωγή τους, νοιάζονται για τα νησιά τους, διατηρούν τις παραδόσεις και τις Ιστορικές καταβολές μας και βοηθούν με κάθε τρόπο τους κατοίκους της Δωδεκανήσου.

“✅” Σημαντικές προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αττική και επηρεάζουν θετικά τα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων για το συμφέρον των νησιών μας. Αντλώντας δύναμη από τις δραστηριότητες τους έχουμε χρέος να βρισκόμαστε δίπλα τους και να στηρίζουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους. Μίμης Δομάζος, Γιάννης Φραγκούλης, Κώστας Σκανδαλίδης

“Στην καρδιά της Αθήνας, στη Βουλή των Ελλήνων, καταθέτοντας στεφάνι στο βωμό του ´Αγνωστου Στρατιώτη, οι ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ της Αττικής, τίμησαν την 75η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην μητέρα Ελλάδα .

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Συγχαρητήρια

στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων και σε όλους τους Δωδεκανήσιους Αθηνών-Πειραιά που τιμούν την καταγωγή τους .

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ