Μια σημαντική αναγνώριση έλαβε ο Βασίλης Χαλκιάς ολοκληρώνοντας την θητεία του ως πρόεδρος της IRF.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Στην σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Οδικής Ομοσπονδίας, ο κ.Χαλκιάς έλαβε τιμητικό ειδικό πιστοποιητικό αναγνώρισης για την προσφορά του στον κλάδο. Ο Βασίλης Χαλκιάς ολοκληρώνει την τριετή θητεία του τον Μάιο, παραδίδοντας την σκυτάλη στον Anouar Benazzouz, Γενικό Διευθυντή των των Μαροκινών Αυτοκινητόδρομων.

Μιλώντας ο κ.Χαλκιάς σημείωσε πως τα 3 χρόνια της θητείας μου πέρασαν πολύ γρήγορα και σίγουρα δεν ήταν τα πιο εύκολα δεδομένης της πανδημίας του Covid. Ωστόσο, κοιτάζω πίσω σε τρία πολύ θετικά χρόνια για την Ομοσπονδία μας. Έχουμε επεκτείνει την εμβέλεια και τις δραστηριότητες μας. Έχουμε αυξήσει περαιτέρω τη φήμη μας ως επαγγελματίες και ενός έμπιστου συνεργάτη.

Έχουμε εδραιώσει τις υπάρχουσες συνεργασίες και αναπτύξαμε νέες. Εκσυγχρονίσαμε περαιτέρω τις εσωτερικές μας διαδικασίες και την επικοινωνία μας και, τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για αυτό που θα είναι ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Συνέδριο IRF στην Κωνσταντινούπολη το 2024″.

Ως επικεφαλής της IRF, ο Βασίλης Χαλκιάς προχώρησε σε σημαντικές πρωτοβουλίες και οι δεσμοί του με την ομοσπονδία είναι ισχυροί.

Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος “Θα ολοκληρώσω την θητεία μου ως Πρόεδρος της IRF στα τέλη Μαΐου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από την οικογένεια της IRF. Μπορείτε να βασιστείτε σε όλη μου την υποστήριξή μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως πρώην Πρόεδρος.

Είμαι περήφανος που ολοκληρώνω την θητεία μου, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα που έχει συνταχθεί για να αναλάβει αυτό το έργο και να το προχωρήσει”.

Πηγή: Νίκος Καραγιάννης |Ypodomes.com