Άλλη μια κύρια προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά.

Το λιμάνι των Πηγαδίων, όπως ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναβαθμίστηκε σε Πύλη Εισόδου – Εξόδου.

Αναβάθμιση από την οποία θα αποκομίσει τεράστια οφέλη ο τόπος μας. Αφενός η Κάρπαθος εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της κρουαζιέρας κι από τη επόμενη τουριστική σεζόν, θα αποτελεί επιλογή πρώτης προσέγγισης για κρουαζιερόπλοια με επιβάτες καταγωγής εντός κι εκτός Σένγκεν.

Πηγάδια Κάρπαθος! Φωτό: Δημήτρης Σπανός

Αφετέρου με φορέα υλοποίησης το Λιμενικό Ταμείο Δωδεκανήσου, άμεσα, θα πραγματοποιηθούν έργα υποδομών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών του λιμένα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ISPS και θα αναβαθμίσουν την λειτουργία του.

Σαν Δήμαρχος οραματίστηκα και έθεσα ψηλά στην ατζέντα, με την ανάληψη των καθηκόντων μου, την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Στόχος ο οποίος δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν δεν υπήρχε η άμεση ανταπόκριση και η αμέριστη υποστήριξη του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη τον οποίο ευχαριστώ, για άλλη μια φορά εκ μέρους όλων των Καρπαθίων.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Γιάννης Θ. Νισύριος