Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί για πέντε ημέρες η ταξιδιωτική εκπομπή “Heart in a suitcase” (Süda kohvris) του Καναλιού TV3 Εσθονίας.

Το συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από  κα. Tiina Park, κ.Valdur Mikita, κ.Aivo Rannik, κα.Tiiu Koff,  υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο αεροδρόμιο της Σύρου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί για πέντε ημέρες η ταξιδιωτική εκπομπή “Heart in a suitcase” (Süda kohvris) του Καναλιού TV3 Εσθονίας. 

Το συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από   κ. Tiina Park, κ.Valdur Mikita, κ.Aivo Rannik, κα.Tiiu Koff,  υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο αεροδρόμιο της Σύρου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, ο κ. Κουταβάς, σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Φραγκιά, τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η δημοσιογραφική αποστολή έμεινε εντυπωσιασμένη από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.                                     Π