Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίπλα στον αθλητισμό σε όλα τα νησιά περιοχής ευθύνης της

Στις 11 Αυγούστου ο τελικός των αγώνων για το «Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της στήριξης και συνδιοργάνωσης αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά περιοχής ευθύνης της μαζί με τους αθλητικούς φορείς και τους τοπικούς συλλόγους, συνδιοργανώνει με τον Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» και το Επαρχείο Καρπάθου – Κάσου, το «Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018».

Οι αγώνες ξεκίνησαν από τις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 11 Αυγούστου 2018, με τον τελικό.

 

Το «Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018» αποτελεί ένα θεσμό εδώ και πολλά χρόνια και η διοργάνωση στηρίζεται και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για αγώνες ποδοσφαίρου στους οποίους συμμετέχουν ερασιτεχνικές ομάδες από όλα τα τοπικά διαμερίσματα της Καρπάθου. Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν καταγωγή από την Κάρπαθο, είτε διαμένουν στο νησί, είτε όχι.

Οι αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο Πρωτέα Απερίου και στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων και γίνονται σε δύο Ομίλους:

  • 1ος όμιλος
    Πρωτέας Απερίου, Άρης Όθους, Αναγέννηση Μενετών, Άγκυρα Ολύμπου- Διαφανίου
  • 2ος όμιλος
    Αργοναύτης Πυλών, Αναγέννηση Σπόων, Απόλλωνας Βολάδας, Κουρσάρος Αρκάσας

Σημειώνεται ότι ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» με απόφασή του, αφιερώνει την διοργάνωση στη μνήμη του αείμνηστου Υποπτεράρχου – Ιατρού Γεωργίου Πολίτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ως ελάχιστο φόρο τιμής, σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του βοηθώντας κάθε ασθενή, κάθε Καρπάθιο με ανιδιοτέλεια, τιμώντας ως το τέλος της ζωής του, τόσο τον στρατιωτικό, όσο και τον ιατρικό του όρκο.