Καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στη βία στο νέο video clip του τραγουδιoύ Πιο Δυνατός του Αντώνη Αγγελίδη για το Γίνε Άνθρωπος.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης λόγω της έξαρσης των περιστατικών βίας και με στόχο τη βοήθεια και υποστήριξη των ανθρώπων που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής της το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) μέσα από την εκστρατεία Γίνε Άνθρωπος απηύθυνε πρόσκληση σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Ζέτα Δούκα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μπέττυ Λιβανού, η Υβόννη Μαλτέζου, Λουκία Πιστιόλα, η Νίκη Σερέτη και ο Γιώργος Χρανιώτης να συμμετέχουν στο video clip του τραγουδιού Πιο Δυνατός, του Αντώνη Αγγελίδη, υψώνοντας τη φωνή τους ενάντια στη βία.

Μετά το ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, [5] το οποίο γράφτηκε στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου δίνοντας έμφαση στον θρήνο και στην απώλεια όχι μόνο της Γαρυφαλλιάς αλλά και όλων των άλλων γυναικών και κοριτσιών, όπως η Ερατώ, η Δώρα, η Ελένη, η Καρολαϊαν και τόσες άλλες που έφυγαν άδικα από κοντά μας, ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Αγγελίδης προχώρησε στη σύνθεση του νέου τραγουδιού τραγούδι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΌΣ, [6] στα πλαίσια της εκστρατείας Γίνε Άνθρωπος [7], του CSI Institute [8].

Το τραγούδι Πιο Δυνατός προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού συμμετείχε ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΟΥΡΗΣ.

Να σημειωθεί πως οι δημοφιλείς ηθοποιοί συμμετείχαν στο video clip άνευ αμοιβής.

Για το λόγο αυτό το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα και για την ενσυναίσθηση που επέδειξαν στο ευαίσθητο θέμα της εξάλειψης κάθε μορφής βίας.

Η παραγωγή ήταν δωρεά από την εταιρεία ANDRITSOS GROUP.

H μίξη ήχου, το mastering και τα γραφιστικά ήταν μία δωρεά από τον ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΝΙΟ, τον ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΐΔΗ αντίστοιχα.