Στην 3η Διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας “Greek Tourism Expo ’16” που θα πραγματοποιηθεί στις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2016 θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας μαζί της 25 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

300X250_GREEK2016_GR_symmetexoume 4 low

Συγκεκριμένα στο περίπτερο της Περιφέρειας θα συμμετέχουν και θα προβληθούν η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος, οι Λειψοί και η Νίσυρος από τα Δωδεκάνησα καθώς επίσης η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Σύρος, η Μήλος, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Τήνος, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Ηρακλειά και η Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες. Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθεί και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαριέττα  Παπαβασιλείοου

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαριέττα Παπαβασιλείοου

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo ’16 με το σύνθημα “COME TO MEET THE GREEKS” θα φιλοξενήσει 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες. Οι Hosted Buyers θα καλύπτουν όλους τους τομείς Τουρισμού και οι εκπρόσωποι των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β meetings και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%83

Αναφορικά με τη συμμετοχή στην 3η “Greek Tourism Expo ’16” η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Συμμετέχουμε ως Περιφέρεια στα μεγάλα τουριστικά γεγονότα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα της τα νησιά μας να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τις τουριστικές αγορές. Με την παρουσία των νησιών μας στην διεθνή τουριστική έκθεση της Αθήνας, θα αναδειχθεί αν μη τι άλλο, ο πολυδιάστατος τουριστικός χαρακτήρας της Περιφέρειάς μας, στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει διεθνώς».

 Εκ της Διεύθυνσης

Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου