Συνάντηση με τον Έπαρχο  Καρπάθου-Κάσου κ. Ιωάννη Μηνατσή   καθώς επίσης και με τους προϊσταμένους των Τμημάτων των υπηρεσιών του Επαρχείου είχαν έξι νέοι υπάλληλοι οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα στις 28 Δεκεμβρίου 2015 με πεντάμηνες συμβάσεις με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Συμβασιούχοι ΟΑΕΔ πεντάμηνης Διάρκειας επαρχείου

Συμβασιούχοι ΟΑΕΔ πεντάμηνης Διάρκειας επαρχείου

Τους υπαλλήλους καλωσόρισε ο κ. Έπαρχος τους ενημέρωσε για τη λειτουργία των τμημάτων στα οποία θα τοποθετηθούν,  και τους ζήτησε συνεργασία με τους μόνιμους υπαλλήλους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και τους ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Στη συνέχεια οι νέοι υπάλληλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Επαρχείου και στα τμήματα στα οποία θα εργαστούν. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Επαρχείο είχε ζητήσει την πρόσληψη 11 υπαλλήλων με πεντάμηνες συμβάσεις διαφόρων ειδικοτήτων και τελικά  επιλέχθηκαν  εννέα , με δύο θέσεις να μένουν κενές λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.  Από αυτούς τους εννέα ανταποκρίθηκαν  επτά υποψήφιοι  με κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.  Από  αυτούς η υπηρεσία  επέλεξε τους έξι, διότι  ο ένας δεν διάθετε τα τυπικά προσόντα.   Η υπηρεσία θα ζητήσει  από το ΟΑΕΔ  να αναπληρωθούν οι θέσεις τους με τους επόμενους στη λίστα επιλαχόντων.

Ο  Έπαρχος  Καρπάθου-Κάσου

Γιάννης  Γ.  Μηνατσής

(Πηγή: Δελτίο Τύπου Επαρχείου)