Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες της Δωδεκανήσου, ο Νίκος Αλεξιάδης του Πρωτέα Απερίου θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο για ένατη συνεχόμενη θητεία και συγκεκριμένα από το 2004 μέχρι και σήμερα…

Νίκος Αλεξιάδης

Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στα Δωδεκάνησα είναι εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Αλεξιάδης, ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος στον Πρωτέα Απερίου για ένατη διετία και συγκεκριμένα είναι ισχυρός άνδρας του συλλόγου από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Μετά τις εκλογές που έγιναν στο Απέρι της Καρπάθου, ο Αλεξιάδης επανεξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος και θα συνεχίσει το έργο του, πλαισιωμένος από μία σειρά ικανών συνεργατών.

Επί των  ημερών του κατασκευάστηκε το Αθλητικό κέντρο του Πρωτέα στο Απέρι, όπως και το κλειστό γυμναστήριο και για πρώτη φορά θα παίξει η τοπική ομάδα στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου.

Μετά την γενική εκλογόαπολογιστική συνέλευση της 14ης Νοεμβρίου, συνήλθαν σε Δ.Σ τα νεοεκλεγέντα μέλη με σκοπό την σύσταση σε σώμα.

Ομόφωνα  αποφασίστηκαν τα παρακάτω: Άμεσα, θα ανακοινωθούν οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Αλεξιάδης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μανώλης Πρωτόπαπας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μηνάς Χιώτης
ΤΑΜΙΑΣ: Μανώλης Μακρής
ΜΕΛΗ: Σοφία Νισυρίου, Φαίη Χατζηνικήτα, Νίκος Γεργατσούλλης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Ανδρέας Μακρής, Μανώλης Παχούντης, Karen Bozza

www.12sports.gr