Το Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών και Καρπάθικου Τραγουδιού.

Σε συνεργασία με το χοροδιδάσκαλο Γιάννη Λεντάκη, θα λειτουργήσει Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για παιδιά άνω των πέντε (5) ετών και Τμήμα Ενηλίκων Αρχαρίων, για όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν Καρπάθικους και παραδοσιακούς χορούς. Θα λειτουργήσει επίσης Τμήμα Εκμάθησης Καρπάθικου Τραγουδιού (σκοποί).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε – με γνώμονα τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης της Καρπάθου – να λειτουργήσει τα παραπάνω Τμήματα με συμβολικό αντίτιμο. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα δίδουν για την εγγραφή τους το ποσό των πέντε (5) ευρώ και ετησίως θα πληρώνουν μόλις είκοσι (20) ευρώ, για το σύνολο των μαθημάτων.

Τα Τμήματα θα λειτουργούν στο Καρπάθικο Σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Διαγοριδών 8 και ξεκινούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Τηλέφωνα εγγραφών:
Φανή Αναστασιάδη – Σισαμή: 6983700760
Πόπη Μπαλασκά – Διακαντώνη: 6947231925
Ειρήνη Γεργατσούλλη – Γιάννουστα: 6932531872

Η παραπάνω πρόσκληση αφορά στο σύνολο των ενδιαφερόμενων πολιτών που διαμένουν στη Ρόδο, τους οποίους και ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας, προκειμένου να διατηρήσουμε, αλλά και να διαδώσουμε την παράδοση της Καρπάθου και όχι μόνο.