Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησε ο Δήμος Καρπάθου την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, με μία ωραία εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες 27/09 στις 8:00 π. μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Η μουσικο-χορευτική συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Καρπάθου υπογράμμισε με τον καλύτερο τρόπο την βράβευση περίπου 64 επισκεπτών του νησιού μας που για πολλά χρόνια επιλέγουν την Κάρπαθο για τις διακοπές τους. «Σας θεωρούμε πλέον Καρπάθιους» είπε ο Δήμαρχος Καρπάθου απευθυνόμενος στα τιμώμενα πρόσωπα ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Μιχάλης Λυτός υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος : «Αποτελεί χρέος και ευθύνη μας να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το τουριστικό μας προϊόν»

world tourism day 2015 world tourism day 2015 world tourism day 2015

Χαιρετισμός Δημάρχου Καρπάθου:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί και φέτος- για 2η φορά στον Δήμο μας πραγματοποιείται εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Στόχος του Δήμου μας ήταν και είναι να καθιερωθεί ο εν λόγω εορτασμός και να εμπλουτιστεί και με άλλες ποικίλες εκδηλώσεις. Αγαπητοί μας φίλοι ,σας τιμούμε σήμερα γιατί επισκέπτεστε το νησί μας για πολλά χρόνια. Θέλουμε με τον τρόπο αυτό να σας δείξουμε την Αγάπη μας για την Αγάπη που δείξατε και δείχνετε στον τόπο μας. Σας θεωρούμε πλέον Καρπάθιους. Και σας διαβεβαιώνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι η Αγάπη μας θα σας συνοδεύει τα πάντα ! Το χειμώνα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές και τι συνθήκες, ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη την διανομή σας. Ευχόμαστε, πιστεύουμε και θέλουμε να είστε μαζί μας και του χρόνου, για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!»

world tourism day 2015

Χαιρετισμός Προέδρου Τουριστικής Προβολής Δήμου Καρπάθου:

«Ως Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρπάθου, σας καλωσορίζω στη σημερινή εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που γιορτάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου ημερομηνία η οποία καθορίστηκε από το Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής πολιτιστικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας . Αποτελεί χρέος και ευθύνη μας να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το τουριστικό μας προϊόν σε ποιότητα, σε υποδομές, σε εκπαίδευση, σε παροχή υπηρεσιών. Όλοι όσοι έχουν λόγο στον ελληνικό τουρισμό οφείλουν να συστρατευτούν μαζικά ώστε να καταφέρουμε μέσα από μία διαρκή συλλογική προσπάθεια να αποδώσουμε τα οφέλη που προέρχονται στον τουριστικό τομέα στο κοινωνικό σύνολο και στην οικονομία του νησιού μας. Σας ευχαριστώ.»

Πηγή: Δελτίο Τύπου Δήμου Καρπάθου

world tourism day 2015