Δύο μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ο Ποσειδώνας Καρπάθου είναι έτοιμος να γράψει ιστορία για ακόμα μία φορά και να αποδείξει ότι πλέον αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του νησιού μας, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να στεφθεί πρωταθλήτρια της Β’ Δωδεκανήσου και να επιστρέψει, μόλις ένα χρόνο μετά εκεί που ανήκει. Στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίες.

Τόσο οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, αφού ο Ποσειδώνας Καρπάθου, επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην ιστορία του μέχρι τώρα.

Α.Σ. Ποσειδών Καρπάθου

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου έχει καταφέρει στη μακρόχρονη ιστορία του να αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές στη μεγάλη κατηγορία της Δωδεκανήσου και ελπίζει το Σάββατο να κάνει ξανά την Κάρπαθο περήφανη, πανηγυρίζοντας την άνοδο για πέμπτη φορά στην ιστορία.

Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» καμαρώνουν και χαίρονται διπλά, γιατί ο «άθλος» της ανόδου θα πραγματοποιηθεί χωρίς μεταγραφές και με το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας.

Όλοι οι Καρπάθιοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα Απολλακιάς, μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, στην οποία θα υπάρχει ενημέρωση λεπτό προς λεπτό και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Συντάκτης: Δρ. Δημήτρης Σπανός