Με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης στο δημαρχιακό μέγαρο όπου πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας αναφορικά με τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών της Ρόδου. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Καμπουράκης, αναφέρει: 

Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης-Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης

Υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, με τον οποίο είχαμε μία γόνιμη και εποικοδομητική σύσκεψη εργασίας γύρω από την επέκταση και τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών του νησιού μας.

Μας απασχόλησε ιδιαίτερα το ζήτημα της αναβάθμισης και επέκτασης του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας, ενώ διερευνήσαμε τις δυνατότητες και προοπτικές για την περαιτέρω τόνωση του θαλάσσιου τουρισμού.

Η συζήτηση γύρω από τα θέματα αυτά, συνεχίσθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατόπιν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδεκανήσου.

Ζητήματα που άπτονται της νησιωτικότητας και της βελτίωσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Κουτουλάκη, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου κ. Χαράλαμπο Γεωργάτο στο Λιμεναρχείο.

Δεσμευθήκαμε ότι η συνεργασία με Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη δρομολόγηση λύσεων, θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη.