Ο κ. Μάνος Κόνσολας, που εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής Δωδεκανήσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη των πολιτών. Είναι ώρα να ενώσουμε τους Έλληνες, να βάλουμε στο περιθώριο τη διχαστική ρητορική και το λαϊκισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε μια καθαρή και ισχυρή εντολή για να υλοποιήσει το πρόγραμμα που ενέκριναν με την ψήφο τους οι πολίτες. Σε αυτή του την προσπάθεια, θα έχει τη στήριξη όλων μας, αλλά και της πλειοψηφίας των πολιτών.

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα, να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μια Ισχυρή Ανάπτυξη, να προχωρήσει σε μεγάλες και βαθιές αλλαγές.

Για εμένα, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί πηγή χαράς, τιμής αλλά και ευθύνης. Οι πολίτες της Δωδεκανήσου με την ψήφο τους συνέτριψαν μηχανισμούς και συστήματα.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να αποτυπώσει όσα νιώθω.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη, για την εκλογή μου στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πολιτών, για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση.

Όλοι οι πολίτες, αλλά και τα νησιά μας, έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μου.

Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τους άλλους τρεις συνυποψήφιούς μου από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγησαν στη Βουλή για να εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα, αλλά και τους άλλους δύο υποψηφίους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα. Μια μέρα που έχει περισσότερο φως, χαμόγελο και αισιοδοξία για την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα».