Ως  Δήμαρχος της Ηρωικής Κάσου μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε  καλώ όλους τους κατοίκους του νησιού  την Τετάρτη  25 Μαρτίου ως ελάχιστη ένδειξη  ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής  στους προγόνους των Ελλήνων, για τον αγώνα  που  έδωσαν την 25η Μαρτίου 1821 και κέρδισαν την ανεξαρτησία του έθνους, να σημαιοστολίσουν όλες τις δημόσιες  υπηρεσίες αλλά και  κάθε  σπίτι σε κάθε γωνία του νησιού μας ως ένδειξη υπερηφάνειας και αγωνιστικότητας.

Ως μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού  ο Δήμος μας στις 12 το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του κόσμου θα προβεί στην έπαρση της σημαίας μας  στην πλατεία Ηρώων στο Φρυ  από οπλίτη του 3ου ΛΕΘ Κάσου και παράλληλα θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

Οι Έλληνες  γενικότερα και οι Κασιώτες ειδικότερα έχουν αποδείξει πολλές φορές με  μεγαλείο  της ψυχής τους  χωρίς φόβο με ομοψυχία, ότι ενωμένοι βγαίνουν πάντα νικητές απέναντι σε κάθε κίνδυνο, απέναντι σε κάθε εχθρό.

Οι  καλύτερες μέρες  είναι κοντά, οι  Κασιώτες  και οι Κασιώτισσες μένουμε  πάντα  δυνατοί, ενωμένοι  με  αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  και με  περίσσευμα αλληλεγγύης προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες  και την δημόσια υγεία.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο κάθε δυσκολία με ψυχραιμία και δύναμη .

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Κάσου

Μιχάλης  Εμμ. Ερωτόκριτος