Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Βωλάδος έκοψε μετά την εκκλησία στην Βωλάδα, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, παρουσία 110 και πλέον χωριανών και φίλων του συλλόγου ανάμεσα τους και πολλά παιδάκια. Ο Αθλητικός σύλλογος πρόσφερε αφιλοκερδώς Πλούσιο Πρωινό – Breakfast με αλμυρά, γλυκά ,ροφήματα και φρούτα.

Ο μπουφές περιλάμβανε Ομελέτες με διάφορα λαχανικά και αλαντικά, Λουκάνικα, Πατάτες Home Fries, Ψωμάκια, Βούτυρο, Μαρμελάδες, Χυμούς, Καφέ, Τσάι, Μανταρίνια και φυσικά ατομική Βασιλόπιτα Cupcakes! Τα τραπέζια ήταν στρωμένα στα χρώματα του Απόλλων Πράσινο και Άσπρο και πάνω σε αυτά υπήρχε έντυπο με ευχές του Δ.Σ για το 2016 καθώς και οι χορηγίες και οι ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν.

Ο Πάτερ Επιφάνιος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλων έκοψε κομμάτια του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων Αναργύρων, του Παπά, του Απόλλων Βωλάδος, του Συλλόγου Αμερικής ‘’Άγιοι Ανάργυροι’’, του Συλλόγου Αθηνών ‘’Η Παναγία η Πλαγιά’’, του ‘’Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού συλλόγου Βωλάδος’’ και εν συνεχεία μοιράστηκαν ατομικά κομμάτια σε όλους τους παρευρισκομένους.

Η Τυχερή που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα Χρυσό σταυρό (Δωρεά του Χρυσοχοείου Χρυσοχόος) , ήταν η κα. Παπαδάκη Μαρία της οποίας ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη. Καθώς ο κόσμος απολάμβανε το Πρωινό του, στο μέγαρο, μπήκαν ο Στρουμφ και η Στρουμφίτα οι οποίοι έφεραν τα δωράκια για όλα τα μικρά παιδιά του χωριού. Ο Στρουμφ και η Στρουμφίτα χαιρέτισαν όλο τον κόσμο και στην συνέχεια άρχισαν να παίζουν και να φωτογραφίζονται με όλα τα παιδάκια και της μαμάδες, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στο μέγαρο.

Την Κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Κοσμάς Γιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου κ. Τούμας Γεώργιος, ο Πάρεδρος του χωριού κ. Λυτός Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Έλληνας Μηνάς και αρκετοί ξενοχωριανοί. Τέλος ο Πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν στο Πρωινό και όλους όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτό. Ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και έκλεισε αναγγέλλοντας την επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση που θα είναι η Αποκριάτικη Μασκέ Χοροεσπερίδα στην Βωλάδα!!!

Στο σημείο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού συλλόγου Απόλλων Βωλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω, τόσο για τις προσφορές τους, όσο και για την σημαντική Βοήθειά τους, που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τους:

 • Πάτερ Επιφάνειο που στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε σε ότι και αν του ζητήσαμε.
  Γιάννη Γιακαμόζη, ο οποίος επιμελήθηκε του Πρωινού και πρόσφερε τα μέγιστα στην κουζίνα μαζί με τον κ. Μηνά Περδικολόγο!
 • Ζωή Μουλάκη – Λυτού, Φωτεινή Χριστοδουλάκη, Ασλανίδη Πόπη, Βασιλική & Μοσχούλα Βαρδαούλη, Λογοθέτη Ηλιάννα, για την διακόσμηση και βοήθεια στο στρώσιμο του μεγάρου.
 • Νίκο Πουζουκάκη, Μανώλη Γερογιάννη οι οποίοι βοήθησαν Πολύ και Παντού!! Στο στρώσιμο, στην κουζίνα, στο καθάρισμα, στο κουβάλημα και όπου αλλού τους ζητήθηκε όπως και όλα τα μικρά παιδιά του χωριού.

Επίσης ευχαριστούμε:

 • Το Χρυσοχοείο Χρυσοχόος που πρόσφερε για το δώρο της Βασιλόπιτας ένα Χρυσό σταυρό.
 • Το Φούρνο του Ηλία Βαρδαούλη για την δωρεά των Ψωμιών του Πρωινού.
 • Το μανάβικο του κ. Γκέλια Σπύρου που πρόσφερε τα μανταρίνια του Πρωινού.
 • Το Ζαχαροπλαστείο Edelweiss του κ. Λυριστάκη για την προσφορά της μικρής Βασιλόπιτας.

Τέλος ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις των συγχωριανών μας που μας στηρίζουν και βοηθούν οικονομικά στις αγορές μας:

 • Βαρδαούλης Ηλίας – Φούρνος
 • Γκέλιας Σπύρος – Μαναβικά
 • Λάμπρου Γιάννης – Κρεοπωλείο Ολυμπίτης
 • Νουάρος Γιώργος – Παντοπωλείο
 • Πουζουκάκης Τέλης – Αναψυκτικά BOX
 • Χριστοδουλακη Φωτεινή – Άνθη

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλων Βωλάδος.

12654516_1010670945663716_7517096586997375325_n