Την Κυριακή  21 Ιανουαρίου  στον οικισμό  Πόλι Η.Ν. Κάσου  με την παρουσία  πολλών ατόμων πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική  εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας  του Δήμου Η.Ν. Κάσου με την συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου της  Χρήστου Κουτσανδρέα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιών, ο τέως Δήμαρχος Η.Ν. Κάσου Γιώργος Παπαγεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, οι τοπικοί προϊστάμενοι των Σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

Ευχαριστίες  για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης στον Διοικητή του Λόχου «Κασιωτών Αγωνιστών» Λεωνίδα Κιουσένδερλη στους υπηρετούντες στην μονάδα, στα μέλη της Δημοτικής χορωδίας, στους οργανοπαίκτες Νεκτάριο Σταματάκη, Γιάννη Μηνά, στον μαέστρο Χρήστο Κουτσανδρέα και στη Νικολέτα Σοφίλα για την δωρεά του φλουριού της βασιλόπιτας .

Τέλος  ευχαριστίες για την βοήθεια που προσέφεραν στα μέλη  της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού  Ναού  της  Αγίας  Τριάδας, Πόπη Παπαγεωργίου, Ειρήνη Ηλιακώστα και Φούλα Παπαμάρκου.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί  ήταν ο εργαζόμενος στον  Δήμο  ως οδηγός Γιάννης Μηνά.

Καλή  Χρονιά με υγεία,  πρόοδο και ευημερία για όλους!