Το Σάββατο 19/8, η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ σε συνεργασία με την ΚΟΔΕΔΗΚ και το Παράρτημα Κάσου του Λυκείου Ελληνίδων οργάνωσε μια υπέροχη λαϊκή βραδιά στον υπέροχο χώρο της πλατείας Ηρώων Αγωνιστών στο Φρυ Κάσου.

Η καταξιωμένη συμπατριώτισσα μας Μαρίζα Νειάδα με το συγκρότημά της ΜΑΝ παρουσίασε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικές επιλογές από το Ελληνικό λαϊκό ρεπερτόριο, που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε και από τους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες Νεκτάριο Σταματάκη και Φανούρη Καραγκιουλμέ, οι οποίοι συνόδευσαν αρμονικά το χορευτικό συγκρότημα του Παραρτήματος Κάσου του Λυκείου Ελληνίδων, για την συμβολή του οποίου στην όλη εκδήλωση αναφέρθηκε η διευθύντρια του Γυμνασίου – Λ.Τ. Κάσου κ. Αντωνία Δεγαϊτα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΔΗΚ κ. Ηλίας Μαστροπαύλος, αναφέρθηκε αναλυτικά στο βιογραφικό της αγαπητής μας Μαρίζας Νειάδα καθώς και στους λοιπούς συμμετέχοντες.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτου, ο οποίος τόνισε τη διαχρονική προσπάθεια του Δήμου Η. Ν. Κάσου να στηρίζει συμπατριώτες, που υπηρετούν τους διάφορους τομείς του Πολιτισμού και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν μια όμορφη βραδιά, ευχή η οποία, εκ του αποτελέσματος, πραγματοποιήθηκε και με το παραπάνω!