- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Κάρπαθος: Παρουσία Ιωάννη Παππά στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη

Στην Κάρπαθο και στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππάς τίμησε τη μνήμη του Ήρωα Σμηναγού της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Κώστα Ηλιάκη, που στις 23 Μαΐου του 2006 έπεσε ηρωικά στα νερά του Αιγαίου, κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

[1]

«Παρευρέθηκα στην Κάρπαθο, εκπροσωπώντας την Νέα Δημοκρατία στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη.

Τιμήσαμε τη μνήμη του πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που σαν σήμερα το 2006, κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, κατέπεσε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας. Ο εγκληματικός ελιγμός του Τούρκου πιλότου, είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το ελληνικό αεροσκάφος στην καλύπτρα του και να σκοτώσει ακαριαία τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη.

Η θυσία του έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους αυτούς που  επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, ότι η Ελλάδα είναι θωρακισμένη, ασφαλής και έτοιμη να υπερασπιστεί όσα της ανήκουν.

Το Αιγαίο έχει άγρυπνους φρουρούς τους Ήρωές μας, το έργο των οποίων συνεχίζουν  με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούν οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ