Δε σταματώ, δεν λυγώ, χαμογελώ και συνεχίζω!

Ήρθε η στιγμή, έπειτα από απουσία τριών χρόνων και ξανανταμώσαμε!!!

Με πληθώρα συναισθημάτων που κατέκλυσαν τις ψυχές και τα σώματα μας, πραγματοποιήθηκε το 19ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Τη συνδρομή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Τη στήριξη του Δήμου Ρόδου.

Τη συνδιοργάνωση του ΔΟΠΑΡ.

Τη συμμετοχή του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σμαράγδα Συλικιώτη. Η διαδρομή μας, από το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», έως την κεντρική πιάτσα των ΤΑΧΙ και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Το ¨ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2003 και από τότε καθιερώθηκε να πραγματοποιείται γύρω από την ημέρα του Σταυρού. Καθώς ο καθένας από εμάς έχει το δικό του οδοιπορικό.

Στόχος του Περπατήματος είναι: Η συμμετοχή στην ζωή, ΕΝΕΡΓΑ! Διότι η κίνηση, είναι ζωή! Γιατί, στο δικό μας Περπάτημα, δεν υπάρχουν νικητές, να κατακτήσουν το βάθρο…

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, λειτούργησε το κιόσκι μας στο πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη διοργάνωση μας.

Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ & ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ»

Πιστοποιημένος από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ΦΕΚ 543/τ.Β./09-02-2022 Ερυθρού Σταυρού 6 και εντός του αυλείου χώρου του Παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου, Ρόδος 85131 Τηλέφωνο & Fax: 22410 31290 Κινητό: 6936 957907 Γεωργία Ρηγοπούλου-Κοινωνική Λειτουργός & 6940 676224 Αλεξανδρή Ελένη-Γ. Γραμματέας Δ.Σ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας αναζητήστε…. http//www.thalia.gr Δωδεκανησιακός Σύλλογος Θάλεια  info@thalia.gr Αριθμοί Τραπεζικών Λογαριασμών: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR27 0110 4610 0000 4612 9621 523 Χάρη στη στήριξη, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό…

Των χορηγών μας:  ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΒΕΕ – ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ ,.BARTUGGI BAGS COLLECTION ,BEST WESTERN PLAZA HOTELΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΣ A.E. BLUE STAR FERRIES SKEVOS TRAVEL AGENCY – ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ STUDIO PHOTE CARE  ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ – CLEAN AND PAPER ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε  COBEL STYLE S.A. -ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Ν.Ε. – EXPERT ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ  grafima med!a|creat!ve|pr!nt| – IAPETOS VILLAGE  iMax Web & IT Solutions – IRENE PALACE HOTEL – ΚΑΚΚΑΡΗΣ ΜΙΧ. & ΓΙΩΡ. Ο.Ε.-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ  ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  NEW REST HELLAS Α.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ SUPER MARKET  RΟUBETI UOMO -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. – ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ¨1985¨ – ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ

Των καλλιτεχνών:  Λαουδίκου Μανώλη & Σία Ο.Ε. όπου στο κιόσκι και λίγο πριν το Περπάτημα, το επιτελείο του μας χάρισε ένα φαντασμαγορικό σόου υψηλών προδιαγραφών.  Παπαθεοδώρου Γιάννη, που μας κράτησε συντροφιά με όμορφες μελωδίες με κιθάρα και τραγούδι. Των χορηγών επικοινωνίας:

Έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τους πομπούς του έργου μας. Του Ροδιακού κοινού που και φέτος αγκάλιασε την διοργάνωση μας.

Η εκκίνηση του Περπατήματος, δόθηκε με το τραγούδι ¨ΝΑ ΜΗ ΛΥΓΑΣ¨ που αγαπημένοι άνθρωποι είχαμε την χαρά να δημιουργήσουν για τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ».

Σε μουσική του νέου μας φίλου και συμπαραστάτη Γιάννη Νικολάου και στίχους της εκλεκτής μας φίλης Αναστασίας Κορινθίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Υψηλάντης, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Δωδεκανήσου Χαρούλα Γιασιράνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χρήστος Μπάρδος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Ενεργειακών Επενδύσεων Τηλέμαχος Καμπούρης, ομάδα εκπροσώπων της 95 ΑΔΤΕ, ο πρόεδρος Στέλιος Βιτζηλαίος και το Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου, ο αρχηγός Δημήτρης Γαλατάς και εκπρόσωποι του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,

Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου ¨Η ΡΟΥΜΕΛΗ¨ Ιωάννα Αλαμπάνου, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Γιαννικουρής, ο κ. Γλεντής Κωνσταντίνος εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου και φίλοι συμμετέχοντες.