Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, στις 16:00, η “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” και η εκπομπή “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ” υποδέχονται την ομότιμη καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς ΕΛΕΝΗ ΝΙΝΑ- ΠΑΖΑΡΖH.

Η Ελένη Νίνα Παζαρζή έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία στα αντικείμενα των επί μέρους κλάδων της Κοινωνιολογίας και της Ισότητας των φύλων στο πανεπιστήμιο Πειραιώς και σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ε.Ε.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (European Sociological Association ESA), μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα.

Είναι συγγραφέας 13 βιβλίων και έχει επιμεληθεί την έκδοση έξι συλλογικών τόμων. Δημοσίευσε 100 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια με εισηγήσεις, των οποίων ο μεγαλύτερος όγκος αφορά στα θέματα Ισότητας των Φύλων.

Η συζήτηση στο στούντιο της “Φωνής της Ελλάδας” θα επικεντρωθεί σε θέματα για τη σχέση των Φύλων και, γενικότερα, σε φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, ΣΤΙΣ 16.00-17.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 03.00-04.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

ΤΡOΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ:

* Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) HTTPS://WWW.ERTECHO.GR/RADIO/I-FONI-TIS-ELLADAS/ [1]

* Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».

* Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεων τους.

* Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.

* Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

* Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.

* Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).

* Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

* Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.

* Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.   

* Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΛΗ