Γράφει η  Άννα Τσιάλτα

Σε έναν κόσμο  που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους, όπως όλοι.

Μια καλή νεράιδα λοιπόν η  π. Μις Ελλάς  Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες  υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια  στον εαυτό της, να  κάνει αυτά τα παιδιά  να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας  έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά  και το Όραμα της, έκανε πραγματικότητα και στην Ρόδο το Όνειρο τους.

Σε μια βραδιά μαγική, που η ο κόσμος της Ρόδου αγκάλιασε με συγκίνηση, σεβασμό και ενθουσιασμό  όλο αυτό που έζησε στην Αίθουσα Ροδίνι.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα δεδομένα του νησιού και ο κόσμος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Δήμαρχος Ρόδου συγκινημένος δήλωσε πως πραγματικά ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις του νησιού και έδωσε υπόσχεση πως το 2018 θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο νησί του.

Ένα  μεγάλο  ευχαριστώ στους συλλόγους που αγκάλιασαν την Επίδειξη της Κας Αντώναρου και στάθηκαν δίπλα σε όλο αυτό το έργο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  – ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΆ  ΠΛΑΚΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ΑΓΙΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΟΜΩΝ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΚΕ ΡΟΔΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΜΕΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ –  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΡΟΔΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ στους πολύτιμους Χορηγούς της βραδιάς ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο SEMIRAMIS  και τον ιδιοκτήτη του Κο Βαρθολιμαίο Ιντζά και την οικογένεια Ιντζά για την υπέροχη φιλοξενία, την διαμονή και την σίτιση  της ομάδας στο ξενοδοχείο αλλά και την δεξίωση στο χώρο της εκδήλωσης. Όλοι οι χορηγοί,  έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Στην φωτογραφία η Παρουσιάστρια της εκδήλωσης Άννα Τσιάλτα – ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Σεμίραμις Κος Βαρθολομαίος Ιντζάς ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος

LA PETITE MODA – ΕΣΘΗΡ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΛΩΝΑΡΗ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΔΑ

ΝΟ ΝΑΜΕ – ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΟΔΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΙΚΟ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ  – ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ  – Ασφάλειες Σανσόγλου Ρόδος

PRIVATE SECURITY – ΚΟΥΣΚΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΥΝΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

EUROPCAR ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

SESSILE – ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΠΕΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΝΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΛΙΛΙΑΝ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΤΑΣΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ – ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΒΑΚΙ – ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΦΙΣΣΩΝ

BURDA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΦΑΣΜΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ

AIR PARK – PARKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Ρόδου  που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την αμέριστη  στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες .

Συνεργάτες σε αυτό το όραμα κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών τους,  η δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια της βραδιάς  Άννα Τσιάλτα, η  Τάνια Νικολοπούλου   στον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις, καθώς και η πολύτιμη εθελόντρια μας στα back stage Μαίρη Σίμου Ρουμελιώτη.

Όρθιοι Και Καθιστοί Αποδείξαμε πως είμαστε Ίδιοι !!

Σας θέλαμε όλους μαζί μας Και Αποδείξατε ότι Μπορείτε !!

Σας Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, τον εθελοντισμό σας, τον σεβασμό σας, την αμέριστη υπομονή σας αλλά και την συγκίνηση που νιώσαμε όλοι Μαζί στην Αίθουσα Ροδίνι. Υπόσχεση μας να το ξαναζήσουμε.  Γιατί «Δεν υπάρχουν  Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!

Τα μοντέλα που πήραν μέρος 

Η Τζένη Οικονόμου-Ρίζου – Γιολάντα Ξανθούλη – Έλενα Μοσκιου – Σοφία Αλεξανδροπούλου – Αμάντα Παρσιωτάκη  oι μικρες  Φρίντα Θεολόγου – Κλαίρη Πιέτρη – Μαρριέτα Δαρζλέντα – Αρετή Γιαννιά – Αμαλία Καγιανιωτη και η Αναστασία Λεβέντη.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΜΕΑ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΡΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΑΜΠΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ
ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΜΑΞΙΔΙΟ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΥΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΑΧΑΝΑ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΝΔΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ – ΑΜΑΞΙΔΙΟ

ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΙΑΝΙΔΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΙΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΑ
ΝΙΚΗ ΤΟΣΚΑ

Πηγή: Bizznews.gr

Στιγμιότυπα από την επίδειξη  Μόδας ΑμεΑ στη Ρόδο

https://www.facebook.com/NNRHODES/videos/10156095165243313/