Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου  πραγματοποίησε από τις 12 έως 14 και από τις 19 έως 20 Ιουνίου δωρεάν κλινική δερματολογική εξέταση-δερματοσκόπηση (εξέταση σπίλων) σε συνολικά 85 υπηρετούντες υπαλλήλους στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τροχαία Ρόδου.

Οι εξετάσεις έγιναν με τη συνδρομή της ιατρού, δερματολόγου-αφροδισιολόγου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ρόδου, κυρίας Μαρίας Πιζήμολα, ενώ την αφορμή για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης αυτής αποτέλεσε η Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος  (7 έως 11 Μαΐου 2018).

Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου εξετάστηκαν 25 εργαζόμενοι.
  • Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στην Τροχαία Ρόδου εξετάστηκαν 20 εργαζόμενοι.
  • Τέλος, την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου εξετάστηκαν 40 εργαζόμενοι.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου-Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., κύριο Σπυρίδωνα Τάτη, τον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου-Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κύριο Γεώργιο Στέργου και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου-Αντιπύραρχο, κύριο Ιωάννη Τσιτσικά, καθώς και όλο το προσωπικό των Υπηρεσιών αυτών, για τη θερμή τους υποδοχή και την άψογη συνεργασία.

 

Πληροφορίες: Μαρία Κουκούλα – Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας- Παραρτήματος Ρόδου- τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977885042