Κατά το διάστημα από 25/07/2018 έως 01/08/2018 πραγματοποίησε την θερινή της κατασκήνωση στην περιοχή της Ιερά Μονής του Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου η Αγέλη Λυκοπούλων 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιαλυσού Ρόδου.

Οι κατασκηνωτές, συνολικά 22 ανήλικα μέλη (7- 11 ετών) και 10 ενήλικοι Συνοδοί Βαθμοφόροι, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν χθες (01/08) εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο Δημάρχου.

Τα Λυκόπουλα

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) είναι η μεγαλύτερη Κίνηση νέων στην Ελλάδα, ήδη από το 1910, αριθμώντας σήμερα περισσότερα από 25.000 μέλη και προσκοπικές οικογένειες σε όλη την επικράτεια. Η συνεχής παρουσία και προσφορά του στην Ελληνική Κοινωνία έχουν αναγνωριστεί και τιμηθεί από την Πολιτεία.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι μία σύγχρονη Κίνηση για τους σημερινούς νέους, τους αυριανούς πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις των σύγχρονων καιρών, με αντικείμενο την ενεργό συμμετοχή στην παροχή υπηρεσιών και ανάληψη πρωτοβουλιών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου