Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε, για πρώτη φορά στα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Ξενοδοχείο Αμαλία στην Αθήνα, συνέντευξη τύπου, για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει και του επικείμενου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατάθεση Ψηφίσματος στον Βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ κος. Σαντορινιός Νεκτάριος.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν το ψήφισμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως, τον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, στα Υπουργεία Οικονομίας, Εργασίας, Κλιματικής Αλλαγής και την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατάθεση Ψηφίσματος στην Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κα. Ιατρίδη Μίκα.

Μετά και την κατάθεση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, την Παρασκευή 10/06/2022 και το Σάββατο 11/06/2022, κατέθεσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στους Βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κος. Σαντορινιός Νεκτάριος και της Νέας Δημοκρατίας κα. Ιατρίδη Μίκα, κος. Υψηλάντης Βασίλειος, κος. Κόνσολας Μάνος και κος. Παππάς Ιωάννης.

Κατάθεση Ψηφίσματος στον Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κος. Υψηλάντης Βασίλειος.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια έντονης διαμαρτυρίας, δηλώνοντας την αγανάκτηση μας για την ΜΗ επίλυση  σημαντικών θεμάτων που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατάθεση Ψηφίσματος στον Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κος. Ιωάννης Παππάς.
(Το ψήφισμα διαμαρτυρίας το παρέλαβε η γραμματέας του γραφείου)

Για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, η εργασιακή μας αξιοπρέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας και θα συνεχίσουμε να την διεκδικούμε με απαράμιλλο σθένος, όπως ακριβώς συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατίθεται.

Οι Στρατιωτικοι ΔΕΝ επαιτουν
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ!!!

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Αντωνόπουλος Νικόλαος
Επχιας (ΠΖ)
Τηλ: 6971601974

Ο Γεν. Γραμματέας
Κεφαλάς Ανέστης
Ανθστης (Ο)
Τηλ: 6977422225