Στους ρυθμούς του Ποσειδώνιου Κυπέλλου έχουν αρχίσει να κινούνται επιτέλους ξανά στην Κάρπαθο, μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω των περιορισμών που έφερε μαζί της η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ιστορικός θεσμός, ο οποίος μετράει περισσότερα από 70 χρόνια ζωής, αποτελεί σημείο αναφορά και ξεπερνάει σε φήμη τα στενά όρια της Δωδεκανήσου, είναι φέτος αφιερωμένος στη μνήμη του ιστορικού ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα του Άρη Όθους Εμμανουήλ Φρ. Οικονομίδη, με διοργανωτές του τουρνουά τον “Ποσειδώνα” Καρπάθου, την ΕΠΣΔ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου, ο μεγάλος τελικός προγραμματίστηκε για τις 12 Αυγούστου, ενώ το πρόγραμμα, όπως διαμορφώθηκε από την κλήρωση που διενεργήθηκε στο ξενοδοχείο Konstantinos Palace, έχει ως εξής:

1ος όμιλος.

Σπόα, Βωλάδα, Όλυμπος, Απέρι.

2ος όμιλος

Όθος, Μενετές, Πυλές
Γήπεδα Πηγάδια, Απέρι
18 Ιουλίου Σπόα-Απέρι
19 Ιουλίου Βωλάδα-Όλυμπος
20 Ιουλίου Όθος-Πυλές
21 Ιουλίου Σπόα-Όλυμπος
22 Ιουλίου Απέρι-Βωλάδα
23 Ιουλίου Μενετές-Όθος
24 Ιουλίου Όλυμπος-Απέρι
25 Ιουλίου Βωλάδα-Σπόα
26 Ιουλίου Πυλές-Μενετές
30 Ιουλίου Μπαράζ
31 Ιουλίου μπαράζ
4 Αυγούστου ημιτελικά
5 Αυγούστου ημιτελικά
12 Αυγούστου τελικός

Αξίζει να σημειωθεί, πως την κλήρωση διενήργησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΔ Χρυσόστομος Ψέλλας, μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Σπανό.
Ο τελευταίος υπήρξε για χρόνια γενικός γραμματέας του “Ποσειδώνα” και είναι ο πρώτος Καρπάθιος παράγοντας που συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της επιτροπή (μέσω τηλεδιασκέψεων και άλλων μέσων), μέλος της οποίας έγινε μετά τις τελευταίας εκλογές της ΕΠΣΔ.

Πηγή:www.dimokratiki.gr.

Από: Παύλος Nτοκόουπιλ