Συνάντηση με το Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε το πρωί της Τρίτης 23 Αυγούστου, ο τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, μονοπώλησε η τουριστική ανάπτυξής της Κω και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός που απαιτείται,  με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση τουριστών υψηλοτέρων οικονομικών εισοδημάτων .

Ειδικότερα, δόθηκε συνέχεια στη συζήτηση που είχε προκαλέσει ο τ.υφυπουργός, μετά από τη συνάντηση που είχε, με τον ιδιοκτήτη της Corendor στο Άμστερνταμ και την προοπτική δημιουργίας προγράμματος χειμερινού τουρισμού για την Κω. Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε εκ νέου τη σπουδαιότητα της διερεύνησης μιας τέτοιας πρότασης.

Μεταξύ του Δημάρχου Κω και του τ.υφυπουργού, συμφωνήθηκε να υπάρξει ενημέρωση από πλευράς του κ. Νικητιάδη, σε στελέχη του Δήμου, που ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να δρομολογηθούν από το Σεπτέμβριο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από όλους τους φορείς.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νικητιάδης δήλωσε ότι : «Απαιτούνται προσπάθειες για την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Κω και αυτό αποτελεί υπόθεση που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε. Απεναντίας.»