Η χθεσινή (26-11-2022) ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου Ρόδου από ομάδα μελών του ΣυΡιζΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν μία έκπληξη. Ήταν έκπληξη η θέρμη με την οποία μας υποδέχτηκαν οι παραγωγοί, οι αγρότες αλλά και οι επισκέπτες της λαϊκής αγοράς.

Ήταν έκπληξη η διάθεση τους να θέλουν να συζητήσουν μαζί μας, να ακούσουν τις προτάσεις μας για τους 6 άξονες της πολιτικής πρότασης του κόμματος μας του ΣυΡιζΑ- Προοδευτική Συμμαχία, να εκφράσουν την άποψη τους σε διάφορα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Κυρίως όμως μας έδειξε την απαίτηση του να είμαστε κοντά του, να μας νιώθει δίπλα του. Εντύπωση προκάλεσε η έντονη αντίδραση αγρότισσες η οποία μας επισήμανε, με το δικό της απλοϊκό τρόπο, οτι στο μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η ακρίβεια και η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να είμαστε καθημερινά δίπλα στους αδύναμους.

Το μήνυμα της σημερινής επίσκεψης είναι ότι η κοινωνία θέλει το ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία δίπλα της, τον θέλει να παλέψει για την υπεράσπιση των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου, τον εμπιστεύεται και όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα του αναθέσει και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας μας.

ΥΓ Υπήρχαν βέβαια και οι όμορφες εκπλήξεις στην επίσκεψη μας με την συνάντηση πολλών παλιών και καλών φίλων και συντρόφων Ρόδος 27-11-2022

Δημήτρης Γάκης Πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ